Cevap: Savaşçı Nasıl Geliştirilir (Bedensel) Herkesin kendine göre karakteri geliştirme yöntemi var .. Kendimce bnm tekniğim bu anlatılanlarda daha güçlendirici bir yöntem..
Öncelikle statülerden baslayalım kesinlikle hp yi full yapmalısınız str (saldırı gücü) sonra da olur str (saldırı gücü) sizi hemen öldürmekten alıkoyamaz helede elinizde adam gibi silahınız yoksa önce hp sonra str (saldırı gücü) sonra skillere gelelim öncelikle hava kılıcı master olmalı master olduktan sonra str (saldırı gücü) baslarsanız daha iyi olur ardından hamle master olmalı neden mi çünkü hamle normalde 30 lwl seniz bile 1000-1500 civarında can alır buda normal bir insanın 4de 1 i hp sidir yani 4 kere vursanız hamleyi galipsiniz vede ataklarınızı otomatik saldırıya almalısınız SONUÇ 30 lwlken (bn) 47 lwl - 45 -42-45-47-46- lwl leri rahat yatırıodum yatırdıgım kişilerin hepside Hile dedi ama en ufak bir hile kullandmadım yani oyunda 30 lwl iken bile kral olarak oynayabilirsiniz NOT:: 47 lwli yatırdıgımı gören bir 75 lwl ws yolladı kbl etim adam skillerini bas üstüme dedi skillerimi bastım 2-3 kerede vurdum adam toplm 3 k canımı aldım dedi 60 lwl bile o kdr alamıyor dedi EN UFAK BİR YALAN YOKTUR TAMAMIYLA GERÇEK VE HİLESİZDİR
YAZMAYI UNUTTUM
PİTAYA
SAVAŞCI BEDENSEL 72 LWL
+9 ÇELİK
+9 PERİ-+9 DOLU 57 ORTLİ
FULL +9 İŞTE HEPSİDE EFSUNLU
PAZAR ÇARIM BAN YEDİ NEDENMİ ÇOK UZUN SÜREDİR OYUNA KAYITLI ÇOĞU KİŞİ EP ALMADIGINDANDIR DİYO 2T PARA VARDI ÇARDA NESE 2 PAZAR ÇARI DAHA VAR
Konu ChaRiSSma tarafından (07-31-2010 Saat 09:26 PM ) değiştirilmiştir..
|