![]() | |
| |||||||
| | ||
![]() | ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 3
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 10 Derecesi: ![]() | Arkadaşlar şimdi Id ve Şifremi yazıyorum neyse açıyorum oyunu açılıo metin2 Tam Skiller gözüküo adam gözüküyor tak yanıt vermio dio Vista kulanıyorum yönetici çalıştır dedim gene aynısı oluyor yardımcı olabilirimisiniz ?
|
| | |
| | #2 |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2010 Nereden: Kaos
Mesajlar: 80
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 21 Derecesi: ![]() | Benim tavsiyem easymetin2'yi sil ve tekrar kur.
|
| | |
| | #3 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 29
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 9 Derecesi: ![]() | metin 2 yi yeniden yükle , ve easymetin 2.exe yi sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk menüsüne gel, windows 98 / me yap uygula de ve yönetici olarak çalıştır.
|
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 5
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 10 Derecesi: ![]() | bnde vista kullanıorum ama vistanın özelliği bu oyunlarda bi işe yaramıo tavsiyem xp yükle
|
| | |
| | #5 |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 29
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 9 Derecesi: ![]() | Bir önerim daha olucak Eğer vista sp1 ise sp2 ye yükseltip vistanın programlara karşı uyumluluğunu arttırabilirsin. Updatelerede önem ver. ve dediğimi yap "metin 2 yi yeniden yükle , ve easymetin 2.exe yi sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk menüsüne gel, windows 98 / me yap uygula de ve yönetici olarak çalıştır."
|
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 3
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 10 Derecesi: ![]() | Eyvallah ArkadasLar Yeni Sürmden Girdim oLdu Cevap YAzdınız iLqiLendiğiniz için Tenx
|
| | |
![]() |
| Etiketler |
| admin, admin yada bilqisi olan arkadaslar bakın, arkadaslar, bakın, bilqisi, olan, yada |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |