![]() | |
| |||||||
| | ||
![]() | ||
![]() |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 115
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 11 Derecesi: ![]() | ARKADASLAR SIZE COK ONEMLI BIRSEY SOYLEMELIIM... SURALARDA ATES HAYALETI YERINE BUYU COZMEYI MASTER YAPIN WS LERDE HEP KAZANIRSINIZ.... BUYU COZMENIN AMACI RAKIBIN HAWA KILICI WE GUCLU BEDENINI KAPATMAK VE ACAMAMASI...MASTERKEN %25 TUTUYOR..%25 DE YUKSEK BIR ORAN OLDUGUNU SIZ DE BILIYORSUNUZ... AYRICA 1 ADAMN YANINDA BASKA BİRİLERİ WARSA ONADA BULASIYOR BEN SODA SERBEST ACIP CH1 DE BI ADAMA YAPIYORUM BUTUN GRUBUN HAWA VE GUCLU BEDEN LERI SILINIYOR BENI GRUBA ALIN WEYA SZDE KASILAMAYIN DIYORUM HEMEN KASIYORLAR.TR DE BEN BULDUM BU FIKRI
|
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009 Nereden: DüNYa
Mesajlar: 786
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 46 Derecesi: ![]() Meslek: ÖğReNCi | paylaşımın ve bilgilendirmen için saol ![]()
| ||
| | |
| | #3 |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 71
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 11 Derecesi: ![]() | Olum Esek Misin büyü çözme büyülü silah ateş hayaleti karabüyü sen oyunu bilion mu??
|
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 139
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 10 Derecesi: ![]() | saol kardeş güzel plannn ![]()
|
| | |
| | #5 | |
| Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 4
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 10 Derecesi: ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
| |
| | |
| | #6 | |
![]() | Alıntı:
diyelim oldun 60 lwl den sonra ne yapacan serbest aç vur bak neler oluyo sana .) ve o lwlde keşke büyülü silah yerine kara büyü acsaydım da 40 lwl olsaydım derdn çünkü her önüne gelen seni keser .) ki itemlerinin serverda sayılı itemler olmasını saymıyorum ![]()
| |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 6
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 10 Derecesi: ![]() | büyü çözme en az m5 ve 70 level iyi itemli büyülü silahı kimse tutamaz hele büyü çözmeyi grand açmışsa bide 10 saniyelik kapanma zamanında hem ws biter bitmese bile büyü çözmeyi bi daha atarsın ![]() ayrıca perfectte 62 veriyor.
|
| | |
| | #8 | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2010 Nereden: JungBusch
Mesajlar: 215
Konular:
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts Tecrübe Puanı: 33 Derecesi: ![]() Meslek: Bilg.Mühendis Staj | Alıntı:
Sen Oyunmu Biliyorsun ? Büyülü Silah Oyunun Suan Dahi En Nadide Karakterlerindendir. Bugları Kalktığında Düşünemiyorum. Büyü Çözme Sadece Yarı Pasif Skillere Etki Eder. Dehşet , Şaman Buffları , Hava , G.Beden Gibi. Karabüyüde Etmemesi Gerekirken Arada Ediyor.Oda Buglu. Ayrıca Soda İşe Gelince Anca Senin Gibi Kişiliksizler Yapar Zaten Böyle Şeyleri. Oyun Bilmeyen Egosunu Tatmin Edemiyen Kişiler. Sen Boşuna Oynama Bu Oyunu .Mahfediyorsunuz Oyunu. Sen Benim Yanımda Yap Bakim O Hareketi Nasıl İP + Süresiz Alıyorsun.
| |
| | |
![]() |
| Etiketler |
| buyu, cozme, master |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |